Sunday, October 30, 2011

Pimeä vuodenaika - Dark season


Valo ei meinaa riittää kuvaamiseen nimittäin. Viimeistelen mattoja, jotka ovat olleet vaiheessa kuukausia.

There is not enough light to take good photos. I'm finishing some carpets I began ages ago.


Tämä kasa lähtee huomenna Joycelle. Hyvää matkaa pienet paketit, toivottavasti tuotte iloa joulun odotukseen! Meillä on joulukalenterivaihto ja tämä onkin todella jännittävää!

This pile leaves for Joyce tomorrow. Farewell, travel safe and bring joy to December! We are exchanging advent calendars made of little miniature-related surprises. Soooo exciting!


Tässä vielä "kaunis" kuva rojektista, joka on kyllä aika epätoivoista tihrustamista ja lankojen kanssa taistelua. Saapa nähdä, miten onnistuu. Ja milloin.

Here's another project. Quite a tangle. We'll see when I manage to finish this.

6 comments:

Saila said...

Huuh, onpa todella pienen näköinen projekti! Aivan ihania nuo matot, siinä on jugendia niin pienenä etten osaa edes kuvitella miten noita saa tehtyä!

Hilsu said...

Todella hienoja mattoja! Niitä ei ole ihan hetkessä saatu valmiiksi...
Ja niin sööttejä paketteja lähdössä onnelliselle vastaanottajalle :)

Kirsi said...

Matot näyttää niin kauniilta (ja työläiltä :) Voi tuota pakettikasaa, voi kun ne tulisi minulle! Joyce on onnen tyttö!

Maria said...

Voi että on kauniita mattoja tulossa! haikaillen katselen pakettikasaa.. tänä vuonna ei rahkeet riittäneet lähteä itse joulukalenterivaihtoon lainkaan....

ultsu said...

Tosi ihanat matot. Katson tuota viimeistä kuvaa projektistasi pelon sekaisella kunnioituksella ;-), ei minun sormet varmaankaan taipuisi tai kärsivällisyys riittäisi tuohon

Katrina said...

Voi miten kauniita ja suuri töisiä mattoja! Olen tehnyt vain joitakin paljon pienempiä juttuja ja niissäkin on kyllä ollut tihrustamista.
Miniterveisin Kati