Wednesday, November 17, 2010

Maalaushommissa - Painting etc.


Pääsin hiukan maalaamaan ja pintakäsittelemään. Kaappi on alunperin Lidlin heikkolaatuinen sininen kaappi, josta sahasin aikoja sitten osan pois ja liitin siihen puuta alle ja ylle sekä jalat ja sisälle paperia. Nyt se sai tumman pinnan ja näin se alkaa miellyttää silmää. Laatikot on ikivanhoja kamalia balsavirityksiä, joihin ajattelin, että Miinu tykkäisi laittaa jonninlaisia joulujuttuja, tasetteja tai tulppaaneja tai mitä lie nyt keksiikin, joten ne saivat epämääräistä väriä myös. Tuo etualan lintuhäkin ruostutin oikeasti. Se on nyt kuin vintiltä löytynyt rämä. Tiinan tekemä sai vaaleansinisen pinnan. Postilaatikosta tykkään nyt kovasti. Se on lahja viimevuotisesta synttäriswapistä, jos oikein muistan. Se tulee Pirttiin.

I did paint a bit today. Wooden boxes go to Miinu, who can use them for Christmas-flowers. I've made them ages ago poorly from balsa, which is a crappy wood material. I think these will be fine now with solid insides for the flowers. The birdcages are found from the attic. The other is rusty and broken and the other just worn. The post-box is for Pirtti, my first house, hence the number one. It used to be bright red, but I prefer it like this.


Teimme myös ensimmäiset joulukortit. Kissoilla on siivet valkeista höyhenistä ja leikkasin nuo lumihiutaleet itse, eivät vain oikein näy. Olen viimeksi ollut näin ajoissa varmaan noin kuusivuotiaana, jolloin olin jonkinlaisessa joulupsykoosissa lokakuusta lähtien...

We did our first christmas-cards today. I have not been this early since aged six or so. The cats have wings of real feathers...

11 comments:

Ascension said...

Que buen trabajo, me encanta el envejecido que has conseguido.
Las postales de Navidad son preciosas y muy originales.
besitos ascension

tiina said...

Ihanalta näyttää nuo kaikki.
Mä täällä keskellä luomisen tuskaa tein keikari-kissan, kiitos kullan arvoisista vinkeistä.

Sans! said...

Wings with real feathers? How adorable!

Josje said...

I love your Christmas cards, they are really adorable!

Pan said...

Nice things. I love the cupboard as well.

Marjatta said...

Kylläpä Lidlin kaappi sai hienon muodonmuutoksen, siitä tuli tosi sympaattinen. Kaikissa muissakin jutuissa on niin mukavan kotoinen tuntu, niinkuin yleensäkin sun töissäsi :)

Piikko said...

En kyllä löytänyt yhtään kamalaa hyllyä kuvasta. Kaikki näyttää aivan ihanilta. Minä♥lintuhäkit:D
Terkkuja!

Yayin said...

un trabajo estupendo y las postales preciosa
saludos
Rosa

Margaret said...

I really like all the things in your first photo, they look genuinely old, and the cat angels are gorgeous!

anneve said...

Upeita tuunailuja.
Ja nuo joulukortit... Voi että!!

Joyce said...

Really wonderful pictures! How creative you are in everything you do!