Thursday, March 4, 2010

Toisen päivän löytöjä


Tässä toisen päivän ihanuuksia vähän sekalaisessa asetelmassa. Me käväisimme tässä välissä hiihtolomareissulla etelänaapurissa ja voi että oli hienoja taloja siellä! Laitan muitakin Tampereen markkinakuvia viikonloppuna, kunhan vähän ensin käyn töissä. Ärsyttävää on tulla kotiin, kaikkea pitäis ja huvittais vaan olla. Onneksi on kehräävä kissa.

Here are some things I found at Tampere fair on day two. We visited Tallinn, Estonia and came home today. Tallinn is filled with the most beautiful houses. It's somehow really annoying to come home from a trip. There's so much to do and all I want to do is rest. Luckily there's a purring cat to ease the nerves ;o). I'll post more about Tampere later on.

4 comments:

Merja said...

Komea tuo nukkepariskunta ja viehkon näköinen neiti-ihminen. Ihania kaikki ostoksesi, leivonnaiset ihan tuoksuvat tänne saakka.

Caisa said...

Oi että mitä ihanuuksia. Ihania nuo uudet tyypit ja tuo sänky ja tuoli!

Johanna said...

Onpas hauska nähdä yukatat nukkien päällä :) Istuivatko hyvin?

hannajaleijona said...

Moi Johanna!
Kiva kun kirjoitit, niin sain samantien napattua blogisi tuonne listaani. Yukatat ovat ihania, ne sopivat sekä herroille että rouville pienten vyöviritysten avulla. Kuvaan pääsivät nämä nuoret jurottajat...