Monday, March 8, 2010

Lankoja - Yarn, thread, string


Minä olen ihan hassuna lankoihin, ohuisiin, paksuihin, villaisiin, silkkisiin, pellavaan ja puuvillaan, kaikki käy. Narut ja nyörit ovat kiintoisia myös, paperinarua unohtamatta. Minivirkkausopiskelu jatkuu ja tässä Doloresista löydetystä Venne Colcotonin pätkävärjätystä langasta tumput ja lippis. Tallinnassa oli myös lankahamstraajan taivas, vaikka varsinaisia minilankoja en siellä tutkinutkaan.

I'm nuts about yarn, thin, thick, wool, silk, cotton, linen, anything goes. Also strings and cords are fascinating. I'm continuing to learn to crochet and knit in miniature. Here are mittens and a cap made of Venne Colcoton thread found at Dolores. Tallinn had a lot to offer for yarn-lover even though this time I did not think so much of miniatures.

10 comments:

Nicky CC said...

hannah your doll is wonderful! Please can you send me your address :)

Merja said...

Hienot neuleet. Tuosta langasta tule kivaa elävyyttä.

Glenda said...

What a fab doll! The colour choices are excellent, too!
I love thread and yarn, too, especially natural fibres - linen, silk, cotton.
Glenda

Gonda's miniature said...

I see your blog yet and you make so wonderful cloth's for the dolls, very good,so much to see on your blog,nice

Johanna said...

Tuleepa langasta hauskaa jälkeä! Kivat värit asusteissa.

Jo Raines said...

How very pretty! With all of the quilting, smocking, embroidering, applique, etc. I have done, I never learned to knit or crochet and I seem to be having difficulty getting the hang of punch needle which should be so simple, a child could do it! I love these mittens especially!

Jody

Caisa said...

Ihanat! Nuo Tarun nuket on niin huikeita ja sit nuo sun tekemät vaatteet ja asusteet niin huippuja et alkaa kyl tehdä mieli Tarun nukkea sun pukemana!
Ja kiva oli katsella myös markkinakuvia, kiitos niistäkin:)
Leena

Eliisa said...

Pätkävärjätty?? No, en ollut kuullutkaan... ihanat tumput ja lippis. Olis tosi makee ihan itselläkin päällä. Jaa-a, pitääkö mun nyt Krizzen puodissa käydä taas kurkkaamassa lankoja....

hannajaleijona said...

Moi Eliisa!

Tuo pätkävärjätty ei varmastikaan ole aivan oikea termi. Se vaan tuli jostain mieleen. Langassahan on pätkä yhtä väriä ja sitten pätkä toista ;o). Krizzen valikoimat ovat mahtavat, suosittelen lämpimästi.

t.Hanna

Tiina said...

Kivat tumput ja lakki! Liukuvärjätty taitaa olla oikeampi termi langalle, kun ne värit vaihtuu silleen liukumalla toiseen. Doloreksessa puhutaan näköjään monivärilangasta.