Monday, November 30, 2009

Markkinatunnelmaa - Feeling fairy ;o)


Sunnuntaina vietettiin Nukke- ja nallemarkkinoita Helsingissä. Minä kotiuduin vasta mummolasta. Minun oli tarkoitus ottaa kuvia joka pöydästä ja phuit, hyvä kun ehdin ja maltoin nämä kaksi napata naapureistani, eli Larissan ja Railin pöydistä.

There was a doll- and teddybear fair at Helsinki this Sunday. I just came home and what fun we had. I was supposed to take plenty of photos of the tables, but all I've got is these two of my neighbours, Larissa's and Raili's tables...



Ostelua tuli tehtyä taasen enemmän kuin laki sallii ja ihania löydöksiä tuli mm. Taru Astikaisen, Larissan, Katin, Kristian Lundkvistin, Doloresin, Nasun ja Eijan pöydistä. Upeat silkit taustalla ovat Ullan tuomia suoraan Vietnamista, kuten myös keskellä vilahtavat upeat tyynyt.

I bought only a couple of things.... as you can see... oh me oh my I'm hopeless and it's such a pleasure to own handmade miniatures...


Tarkoitus on lähiviikkoina saada vielä valmiiksi muutama tilausjuttu ja lintujuttuja. Pöllöt ja papukaijat suorastaan karjuvat päästä villasta ja höyhenistä ulos. Huomenna alkaa ihanuus kahden joulukalenterin voimin. Nähdään siis pian!

I'll be making a couple of ordered things and some birds in the near future. Some owls and parrots are practically screaming to me hoping to get out of wool and feathers. Tomorrow is a lovely day, the first of December and that means the beginning of my two mini-christmas-calenders. See you!

1 comment:

Saana said...

Kiitoksia myös itsellesi markkinoista =) Sinun huovuttamasi kettu pääsi asumaan Nukkekoti Kettulaani =) Kettu on aivan mielettömän upea ja sillä on selvästi oma persoonansa.