Sunday, May 24, 2009

Synttärit - Birthday partyMeillä vietettiin sunnuntaina etukäteissynttäreitä. Aava täyttää kuusi vasta heinäkuussa, mutta tähän aikaan vuodesta kaverit vielä pääsevät paikalle paremmin. Oli ihan älyttömän kivaa, ei ollenkaan niin härdelliä, kuin ennalta ajattelin. Kahdeksan lapsen voimin voi näköjään pitää yllä jopa ruokakeskustelua pöydässä ja leikkiä yhdessä niin että kaikilla on mukavaa. Otsokin viihtyi paljon lasten kanssa. Oli aasin häntää ja ongintaa ja lauleltiin mikkiin ja pompittiin trampoliinilla ja Aavan nukkekoti oli oikea vetonaula. Kiitos kaikille ihanille, hyväkäytöksisille, hurmaaville vieraille onnistuneista juhlista!
(Kakun tein ihan itse, varsin lättänä ja vähän kuivakka rinssessa, mutta sen vaan sanon, että miniaskartelu valmentaa hyvin kakunkoristeluun! Ruusuista tuli ensikertalaisella ihan kelvollisia ohjeitta.)

We had a birthday-party in advance on sunday. Aava is going to be six on July, but this time of year is better for the party so that her more friends are around and free to come. It was really lovely, much much more peaceful than I feared. 8 kids can sit and discuss while eating and play together really nicely. Our cat, Otso was with us most of the time too, which was a surprise too. Thank you all our lovely, well-behaving, charming guests, it was a good party!
(I made the cake myself and it's flat and dryish for a princess-cake, but making minis is good practise to cake-decorating. I managed to make ok roses and it's my first time trying.)

5 comments:

Auliina said...

Onnea sitten etukäteisesti Aavalle synttärinä :D
Meilläkin juhlittiin synttäreitä eilen, mun vauvastani on jo kasvanut 9-vuotias neitokainen...

Heli said...

Onnea 6-vuotiaalle!
Meilläkin juhlittiin vastikään 6-vuotispäiviä.

Malli45 said...

Onnea 6v:lle. Meillä tulossa 5v-synttärit. Pääsen hovimestariksi.
Sinulle tunnustus blogissani, ole hyvä!

Mercedes Spencer @ Liberty Biberty said...

Hanna, That cake is absolutely beautiful! Wish Aava a happy early birthday for us. What a good idea having her party now. Liberty's is in July too, here it will be the middle of winter.
Mercedes

Anonymous said...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀